otvorenie letnej sezóny Svidník

25. 6. ’15 otvárame leto!

Pozrite si našu 100% predpoveď počasia pre oblasť AQUARUTHENIE na túto letnú sezónu. Bude to tropické.Čo Vás čaká, čo Vás neminie

Už to je po pätnásty krát, čo otvoríme letnú bránu našeho i Vašeho obľúbeného kúpaliska. Kedy? 25. 6. 2015. A tento krát, tento rok, sa veru je na čo tešiť!

vodný aerobik SvidníkPre zopakovanie, pred koncom školského roka jedna geografická poznámka, oblasť Aquaruthenia sa už podľa dávnych prameňov a kameňov nachádza na severo-východe krajiny slovenskej na okraji milého mesta svidníckeho. Kde sa po stáročia stretávali národy i marodi, aby si spolu a v hojnosti vychutnávali radosti každoročného leta.

Žiaden výkyv počasia neostane nepovšimnutý! Slnečné lúče si možno vychutnať z pohodlia ležadla, či rozprestretej deky na trávniku. Alebo sa pod rozpáleným Slnkom nechať unášať v nadnesenej atmosfére hladiny umelých vĺn. A pre odvážne povahy odporúčame použiť silný ochranný faktor, pretože ani najodolnejší opaľovací krém neodolá mnohonásobnému spúšťaniu sa našimi tobogánmi!

plavecký bazén AquarutheniaPre posilnenie efektu opálenia alebo odstránenie defektu spálenia, sú tu pre Vás krásne peelingové volejbalové kurty naplnené zlatistým pieskom (a leskom výherných úderov).

A čo so zamračeným dňom? Dňom pod mrakom? Servácom, Bonifácom, Pankrácom v júlovo-augustovom šate? Krásny výhľad z pohodlia našich nových bazénov vo wellnes časti areálu! Nič Vám nezlepší upršaný deň tak, ako pohľad na padajúce kvapky z 34° bazéna s vodnými atrakciami skrz presklennú stenu novootvorenej časti areálu. Že nestačí? Čo tak ešte vyhriať sa i v jednej, druhej, … piatej (!) saune? A keby Vám z toho bolo veľmi horúco, môžte skočiť do kade s ľadovou vodou.

historické autá počas podujatia na letnom kúpaliskuNaša predpoveď nemá premenlivú podobu. A vieme Vám v nej sľúbiť, že okrem počasia si poradíme aj s dobrou náladou. Rozdáva sa u nás plným priehrštím. Vo vode i na suchu. Ako? V duchu motta láska ide cez žalúdok, (a čistú vodu v bazénoch), sa na Vás tešia aj naši bufetári, zmrzlinári, langošiari, pizzári, kukuricári, nanukári, grillári, sladkej vaty kuchári a mnohí ďalší gurmáni. Priaznivý front sa bude objavovať aj na poli detského animačného kútika. Malí piráti, indiáni, draci, motýlie princezné sa môžu začať tešiť! A čo ešte si na nás Aquaruthénske “počasievymyslí? Aby sme/ste nezaspali na slnku alebo v tieni, ale ani na vavrínoch z toľkej letnej radosti, je tu nebojácny a svižný aquagym, ktorý roztancuje veľkých i malých. A na koniec, ale nie v neposlednom rade, vieme, a chceme, Vám predpovedať bohatý kultúrny program a v ňom tanec, hudbu, spev, divadlo pre najmenších, historické autá pre odrastenejších.

Kto ochutná neobanuje!
Predpoveď vraví, že sa vráti, aby mohol z toho prameňa načrieť zas a znova.
Tomu jeden neodolá.

Príďte sa okúpať, nevieme sa Vás dočkať!